O ZI-MAG

ZI-MAG d.o.o. smo eden vodilnih veleprodajnih trgovcev v Sloveniji. Kupujemo, tržimo, zastopamo in servisiramo različne mednarodno priznane znamke. Smo zanesljiv partner svetovno priznanih proizvajalcev tehničnih proizvodov, igrač, tobačnih izdelkov, tekstila, prestižnih proizvodov in blaga za široko potrošnjo ter ponudnik specializiranih logističnih storitev.

Naša zgodba se začne 30 let nazaj, ko sta Alojzij in Bojan Škufca ustanovila svoje prvo podjetje. Med prvimi poslovnimi partnerji sta bila prav Zippo in Maglite s katerimi sodelujemo še danes. Skupaj sta vodila in razvijala podjetje nekaj let, vmes je Bojan tudi pridobival izkušnje in znanje v drugih podjetjih preden je v celoti prevzel in tudi preimenoval podjetje. Sedaj hčera Tina s svojim očetom nadaljuje tradicijo.

VELEPRODAJA

Naše primarno področje prodaje ostaja veleprodaja na celotnem slovenskem trgu ter področju jugovzhodne Evrope. Prisotni smo v različnih hipermarketih, supermarketih, bencinskih postajah, trafikah, tehničnih trgovinah, zadrugah ter specializiranih trgovinah. Naša vizija je dodatno razširiti asortima in naše prodajne mreže, tudi na novih trgih.

ZASTOPSTVA PRIZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK

Kvaliteta, zaupanje v znamko, dobavljivost in dobra komunikacija so lastnosti, ki jih iščemo v partnerjih. Enako želimo zagotoviti partnerjem in našim kupcem. Opisani so naši večji dobavitelji.

ZIPPO –Svetovno prepoznani vžigalniki znani po vzdržljivosti in zanesljivosti že 90 let ohranjajo svojo obliko in navdušujejo z različnimi motivi. Skozi leta so razširili svojo ponudbo na sončna in bralna očala, različne grelce za roke, denarnice in nakit ter vse pripomočke za Zippo vžigalnik.

MAGLITE - Ameriško podjetje, ki ga je 67 let nazaj ustvaril Anthony Meglica in ga vodi še danes. Prepoznavno bo visoko kvalitetnih ročnih svetilkah in trpežnosti, zaradi česar so pogosto v rabi vojske in policije. Imajo velik nabor ročnih svetilk za različne situacije in potrebe.

AUSONIA - Stoletna tradicija italijanskega podjetja, ki se je začela kot metalurško podjetje sedaj proizvaja kvalitetna profesionalna in ljubiteljska orodja ter pripomočke za kmetijstvo, vrtnarjenje, gradbeništvo, kuhanje in dejavnosti na prostem.

AVIDE, ENTAC -Z letom 2020 smo začeli uvažati blagovni znamki Avide in Entac, ki spadata pod okrilje madžarskega podjetja Bramcke Kft. Pokrivajo obširno področje svetlobne tehnologije. Avide daje velik poudarek na zmanjšanje porabe energije zato razvijajo kvalitetne nizko potrošne izdelke, ki so zanesljivi, dosegajo standarde EU in potrebe potrošnikov.

WENGER, VICTORINOX – Dve švicarski podjetji, ki proizvajata znane švicarske nože do leta 2005, ko je Victorinox kupil podjetje Wenger in ohranil obe imeni. Wenger se je kasneje osredotočil na področje ur in usnjenih izdelkov. Victorinox se že naprej primarno osredotoča na švicarske nože in gospodinjske nože. Kvaliteta, funkcionalnost in praktičnost.

ROURA - Špansko družinsko podjetje Roura Ceras ima izvrstno paleto kvalitetnih in aromatičnih sveč. Z začetki z ročno proizvodnjo cerkvenih sveč do popolnoma avtomatiziranega procesa, ki zagotavlja kvaliteto, sledljivost in kontrolo.

ELEKTRONICA SM-HANDELS GmbH – Nemško podjetje že 30 let so v Evropi vodilni proizvajalec vžigalnikov (in dodatkov) z znamkami TOM®, Unilite®, VIO® in Welthölzer®

IMPLIVA – Nizozemsko družinsko podjetje že 65 let izdeluje kvalitetne dežnike z širokim izborov barv, dizajnov in velikosti. Z znamkami miniMAX, Falconetti, Falcone, STORMini, STORMaxi, ECO by IMPLIVA, Travellight, IMPLIVA.

SPLETNA PRODAJA

Podjetje ZI-MAG nima fizičnih prodajnih mest. V maloprodaji poslujemo izključno preko spletne trgovine ali predračuna. Nova spletna stran zajema blagovne znamke, ki jih uvažamo v slovenijo in zastopamo na slovenskem tržišču. Pred letom 2022 smo imeli spletno prodajo na straneh www.zippo.si in www.wenger.si. S sedanjo spletno stranjo smo vse segmente pripojili v eno platformo in s tem prikazati tako končnim kupcem kot poslovnim partnerjem naš asortima, aktualne kataloge blagovnih znamk in dobavljivih produktov ter jasen prikaz različnih sklopov artiklov prodaje.

DOBAVA PRODAJNIH PROGRAMOV PARTNERJEM

Blagovne znamke redno dobavljamo po dogovorjenih konkurenčnih cenah in pogojih. Zalogo hranimo v našem skladišču v Črnučah, ki jo pravočasno dostavimo partnerjem preko različnih dostavljalskih služb. Imamo tudi razstavni prostor, kjer si lahko partnerji pogledajo vzorce artiklov.

B2B STORITVE ali MOŽNOSTI SODELOVANJA

Če imate kakršna koli vprašanja ali želite sodelovati nam lahko pišete na info@zi-mag.si. Skozi kataloge lahko dobite pregled ponudbe in kar bi bilo za vašo podjetje ali trgovino zanimivo. Ponujamo tudi možnost dobave izdelkov za potisk.